Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomiczna

Filtry

od do
Oprawa:
Język oryginału:
ISBN:
<P><STRONG>Żywienie i usługi gastronomiczne</STRONG><STRONG>Cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii</STRONG> jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.   </P>...
36,50  39,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,50 
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2. Organizowanie produkcji gastronomicznej Uczeń: 1) przestrzega zasad planowania produkcji potraw i napojów; 2) planuje produkcję potraw i napojów; 3) kontroluje procesy produkcji potraw i napojów; 4) ocenia jakość sporzą...
32,75  35,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,25 
Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.