Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
-6%

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

Anna Derbis , Lidia Linka

Wydawnictwo:Format-AB
Autor: Anna Derbis , Lidia Linka
Liczba stron: 248
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2016
Format: 16,5x23,5 cm
EAN:9788389184726
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Cena sugerowana przez wydawcę:
39,00
36,50
Oszczędzasz: 2,50

Opis

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.  


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.