Szukaj Szukaj
Cosiewydaje.plBaza wydawnictwFormat-AB

Wydawnictwo Format-AB

Książki wydane przez Format-AB

<P>Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa.</P><P>Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu.    </P><P> </P>...
22,47  24,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 1,53 
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług dodatkowych oraz służby pięter, znajdują się tam również zadania utrwalające wiedzę z typów śniadań oraz procedur dotyczących pracy służby pięter.<BR>Zeszyt ćwiczeń zawiera 56 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. <BR>...
22,47  24,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 1,53 
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu....
35,57 
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu....
35,57 
Proponowany P.T. Czytelnikom podręcznik pt. "Ekonomia i prawo w hotelarstwie" obejmuje najważniejsze zagadnienia z zakresu funkcjonowania przedsiębiorstw w gospodarce rynkowej oraz samodzielnego prowadzenia małego przedsiębiorstwa przez osoby fizyczne lub w ramach spółki osobowej. Podręcznik zawiera podstawowy zakres wiedzy niezbędny do zrozumienia istoty kategorii i pojęć ekonomicznych oraz znaczenia prawa dla funkcjonowania w życiu społecznym i gospodarczym....
24,84  28,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 3,16 
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 35/2008....
26,22  28,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 1,78 
<P>Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.       </P>...
33,70  36,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,30 
<P>Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.    </P>...
34,63  37,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,37 
<P>Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.   </P>...
35,57  38,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,43 
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014....
34,63  37,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,37 
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzUz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku. Podręcznik został dopuszcz...
36,50  39,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,50 
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzU z 17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w kwietniu 2015 roku. ...
27,15  29,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 1,85 
20,16  22,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 1,84 
Mikrobiologia żywności - książka przeznaczona dla uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.
17,04  18,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 0,96 
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szk...
30,26  35,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 4,74 
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szk...
30,26  36,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 5,74 
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach (planowany termin wydania części 2 to styczeń 2023 r.) i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach s...
42,13  45,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,87 
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkol...
46,81  50,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 3,19 
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.   ...
34,63  37,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,37 
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.     ...
34,63  37,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,37 
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015 roku. ...
34,63  37,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,37 
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. ...
34,63  37,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,37 
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 16 maja 2019 r. w sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego (Dz.U. 2019 poz....
36,50  39,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 2,50 
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim teoretycznym wstępem, który pozwala na szybkie usystematyzowanie wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Zamieszczone w dalszej części ćwiczenia utrwalają nabyte umiejętności z planowania i oceny żywienia. Na końcu rozdziałów zbioru ćwiczeń znajduje się ...
28,08  30,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 1,92 
<P style="TEXT-ALIGN: left">Zbiór ćwiczeń ,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim teoretycznym wstępem, który pozwala na szybkie usystematyzowanie wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Zamieszczone w dalszej części ćwiczenia utrwalają nabyte umiejętności z planowania i oceny żywi...
28,08  30,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 1,92 
Podręcznik do nauki zawodu: technik agrobiznesu, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik technologii żywności, technik weterynarii....
16,34  22,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 5,66 
Podręcznik szkolny do nauki zawodów: -technik żywienia i gospodarstwa domowego -technik organizacji usług gastronomicznych -technik hotelarstwa -kelner-kucharz...
17,04  18,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 0,96 
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy programowej, zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ z dnia 16 maja 2019 r. w sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego. ...
34,92  38,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 3,08 
27,32  32,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 4,68 
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)! Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się również jako powtórka materiału z zakresu kwalifikacji HGT.06. Ćwiczenia wydane zostały w formacie A4 w wersji kolorowej, tak aby ułatwić uczniom rozwiązywanie oraz przyswajanie materiału. Zawierają ponad 200 różnego rodzaju ćwiczeń, p...
43,06 
Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.