Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik technologii żywności
Podstawy żywienia człowieka FORMAT-AB
-5%

Podstawy żywienia człowieka FORMAT-AB

Wydawnictwo:Format-AB
Liczba stron: 208
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2004
Format: 14,8x22,7 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788389184054
Podstawy żywienia człowieka FORMAT-AB
Cena sugerowana przez wydawcę:
18,00
17,04
Oszczędzasz: 0,96

Opis


Podręcznik szkolny do nauki zawodów:
-technik żywienia i gospodarstwa domowego
-technik organizacji usług gastronomicznych
-technik hotelarstwa
-kelner-kucharz

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.