Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych

Filtry

od do
Oprawa:
Język oryginału:
ISBN:
Jest to zbiór ponad 200 sprawdzonych w praktyce eko porad zapewniających zdrowie ogrodu i pomagających gospodarować w harmonii z przyrodą. Przytoczone wskazówki są najlepszym zabezpieczeniem przed licznymi chorobami i nadmiarem szkodników roślin. W poradniku znaleźć można odpowiedzi na pytania: Jakie nasiona najlepiej wybrać by otrzymać najzdrowsze plony i zabezpieczyć się jednocześnie przed chorobami i szkodnikami? Dlaczego warto wysiewać nasiona dawnych odmian i jak je zdobyć? Jak samemu w pro...
9,88  12,99 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 3,11 
Czy wiedzieliście, że rozmaryn był palony jako kadzidło, a korzeń mandragory stosowany w czasie egzorcyzmów? Przeczytajcie, jak krwawnik miał chronić żołnierzy w bitwie i jak ziele dąbrówki leczyło kaca. Ludzie od najdawniejszych czasów wiedzieli, że niektóre rośliny mają wyjątkowe, tajemnicze właściwości. Te same zioła rosną dzisiaj, ale spora część dawnej wiedzy na ich temat została utracona. Ta książka odkrywa na nowo ludową, tradycyjną mądrość o 150 najważniejszych dla człowieka ziołach. Dow...
45,05  55,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 9,95 
105,31  120,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 14,69 
Doskonały poradnik, jak w przeciągu 6 lat wyhodować żywopłot z białego głogu. Dla wymagających od nasienia a dla wygodnych od sadzonki przywiezionej z lasu. Żywopłoty z głogu białego, w opinii autora, należą do najtwardszych i najtrwalszych. Splatane co roku, przez 6 lat, w misterny wzór gałązki tworzą gęstą, nie do przebycia barierę, która przez kolejne 200 lat wymaga tylko przycinania. W drugiej części swojego poradnika Pan Schenk obrazowo przedstawia, jak uzyskać już w drugim roku po zasadzen...
39,55  52,00 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 12,45 
Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.