Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. kucharz małej gastr.
-10%

Zb. zadań przyg. do egz. zaw. kucharz małej gastr.

Joanna Ozdarska

Wydawnictwo:Format-AB
Autor: Joanna Ozdarska
Liczba stron: 130
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 17.0x24.0 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788389184405
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. kucharz małej gastr.
Cena sugerowana przez wydawcę:
24,00
21,72
Oszczędzasz: 2,28

Opis

Zbiór zawiera 5 zestawów pytań (częśc pisemna i praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (zawód: kucharz małej gastronomii). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań. Spis treści WSTĘP 1. EGZAMIN ZAWODOWY (wyciąg z rozporządzenia MEN) 2. STANDARD WYMAGAŃ EGZAMINACYJNYCH DLA ZAWODU 3. WYMAGANIA, KTÓRE TRZEBA SPEŁNIĆ, ABY PRZYSTĄPIĆ DO EGZAMINU ZAWODOWEGO 4. ETAP PISEMNY EGZAMINU ZAWODOWEGO Zestaw 1. Zestaw 2. Zestaw 3. Zestaw 4. Zestaw 5. 5. ETAP PRAKTYCZNY EGZAMINU ZAWODOWEGO Zadanie 1. wraz z arkuszem obserwacji Zadanie 2. wraz z arkuszem obserwacji Zadanie 3. wraz z arkuszem obserwacji Zadanie 4. wraz z arkuszem obserwacji Zadanie 5. wraz z arkuszem obserwacji 6. ODPOWIEDZI DO ETAPU PISEMNEGO

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.