Inne tego autora
Towaroznawstwo – podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie sprzedawca w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Zawarto w nim treści związane z klasyfikacją i opisem wyrobów znajdujących się w sprzedaży, ich właściwościami, sposobem pakowania, przechowywania i transportu.
Materiał został podzielony na trzy podstawowe rozdziały:
- ogólny,
- artykułów żywnościowych
- artykułów nieżywnościowych.
Rozdział pierwszy obejmuje ogólne zagadnien...
33,12 zł
40,30 zł
Oszczędzasz: 7,18 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę na informacje istotne dla konsumenta.Prezentuje szczegółowo wybrane grupy towarów nieżywnościowych.Przedstawia zasady dotyczące transportu i magazynowania.Wskazuje najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta.Opisuje pro...
48,49 zł
50,60 zł
Oszczędzasz: 2,11 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
<P></P><P>Podręcznik do nauki zawodów <STRONG>technik technologii żywności</STRONG> oraz <STRONG>cukiernik. </STRONG>Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji <STRONG>T.4 </STRONG>(Wytwarzanie wyrobów cukierniczych).<STRONG> </STRONG></P><P>Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.:</P><UL> <LI>posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, <LI>dobieranie mas...
58,17 zł
60,70 zł
Oszczędzasz: 2,53 zł
Cena sugerowana przez wydawcę