Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaCukiernik
51619101059KS
-10%

Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Zasadnicza Szkoła Zawodowa, Szkoła policealna

Katarzyna Kocierz

Wydawnictwo:Rea
Autor: Katarzyna Kocierz
Tłumacz: Ewa Klekot
Liczba stron: 208
Rok wydania w Polsce: 2010
Format: 16.5x24.0cm
ISBN: 9788375441161
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375441161
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik
Cena sugerowana przez wydawcę:
34,80
31,18
Oszczędzasz: 3,62

Opis

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu cukiernik na poziomie szkoły zasadniczej i szkoły policealnej.


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.