Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik technologii żywności
51773601059KS
-18%

Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny Technikum. Szkoła policealna

Dorota Czerwińska

Wydawnictwo:Rea
Autor: Dorota Czerwińska
Tłumacz: Zuzanna Przypkowska
Liczba stron: 228
Rok wydania w Polsce: 2010
Format: 11.5x16.5cm
ISBN: 9788375442663
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375442663
Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Cena sugerowana przez wydawcę:
40,30
33,14
Oszczędzasz: 7,16

Opis

Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.