Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
52823402509KS
-16%

Podstawy żywienia człowieka Szkoła Zasadnicza

Dorota Czerwińska , Edyta Gulińska

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Dorota Czerwińska , Edyta Gulińska
Tłumacz: Bartosz Donarski
Liczba stron: 192
Seria wydawnicza: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 15.0x21.0cm
ISBN: 9788302091520
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302091520
Podstawy żywienia człowieka
Cena sugerowana przez wydawcę:
33,60
28,13
Oszczędzasz: 5,47

Opis

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Numer dopuszczenia: 15/2005


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.