Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
51773501059KS
-11%

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny Technikum. Szkoła policealna

Dorota Czerwińska

Wydawnictwo:Rea
Autor: Dorota Czerwińska
Tłumacz: Zuzanna Przypkowska
Liczba stron: 176
Rok wydania w Polsce: 2010
Format: 11.5x16.5cm
ISBN: 9788375441093
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375441093
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Cena sugerowana przez wydawcę:
36,10
32,24
Oszczędzasz: 3,86

Opis

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.