Inne tego autora
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycj...
67,94 zł
70,90 zł
Oszczędzasz: 2,96 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycj...
67,94 zł
70,90 zł
Oszczędzasz: 2,96 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Mów śmiało! Z najnowszym wydaniem rozmówek Lingo stanie się to proste i wygodne. Dzięki naszym praktycznym rozmówkom bez trudu dogadasz się z rodowitymi Niemcami. Rozmówki Lingo pomogą Ci kiedy: - wybierasz się do krajów niemieckojęzycznych - podróżujesz w interesach bądź turystycznie - rezerwujesz hotel, zwiedzasz - robisz zakupy, zamawiasz jedzenie - szukasz pracy - potrzebujesz pomocy w nagłym wypadku W naszych rozmówkach znajdziesz także: - wymowę w wygodnym dla użytkownika zapisie fonetyczn...
14,64 zł
19,90 zł
Oszczędzasz: 5,26 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.1.
28,18 zł
33,00 zł
Oszczędzasz: 4,82 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji <STRONG style="TEXT-ALIGN: justify; WIDOWS: 1; TEXT-TRANSFORM: none; BACKGROUND-COLOR: rgb(255,255,255); TEXT-INDENT: 0px; FONT: 14px/18px 'Calibri W02 Bold', Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif; WHITE-SPACE: normal; LETTER-SPACING: normal; COLOR: rgb(74,72,72); WORD-SPACING: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px">T.15</STRONG> (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym ...
38,38 zł
40,50 zł
Oszczędzasz: 2,12 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.4.
49,55 zł
58,00 zł
Oszczędzasz: 8,45 zł
Cena sugerowana przez wydawcę