Opis
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.
Inne tego autora
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.1.
28,18 zł
33,00 zł
Oszczędzasz: 4,82 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Jeśli szukasz książki, która pomoże Ci przyswoić mocne podstawy języka niemieckiego, Niemiecki. Kurs dla początkujących wydawnictwa Lingo jest w sam raz dla Ciebie! ...
19,00 zł
24,99 zł
Oszczędzasz: 5,99 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Nowe wydanie kursu języka niemieckiego z bestsellerowej serii "Superkursów" Lingo.
Kompletny zestaw do samodzielnej nauki:
- Intensywny kurs w 30 lekcjach
- Rozmówki polsko-niemieckie
- 150 minut kursu audio (CD MP3).
"Niemiecki. Superkurs" to pierwsze tak kompleksowe rozwiązanie dla wszystkich, którzy chcą nauczyć się języka od podstaw, a zarazem możliwie szybko móc korzystać z jego znajomości w życiu codziennym. Łączy w sobie zalety intensywnego kursu, sprawdzoną w praktyce użyteczność rozmów...
20,42 zł
34,90 zł
Oszczędzasz: 14,48 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.2.
23,06 zł
27,00 zł
Oszczędzasz: 3,94 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.4.
49,55 zł
58,00 zł
Oszczędzasz: 8,45 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycj...
67,94 zł
70,90 zł
Oszczędzasz: 2,96 zł
Cena sugerowana przez wydawcę