Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Jadłonomia. Kuchnia roślinna.100 przepisów... w.3
-26%

Jadłonomia. Kuchnia roślinna.100 przepisów... w.3

Marta Dymek

Wydawnictwo:Dwie Siostry
Autor: Marta Dymek
Liczba stron: 284
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2018
Format: 16,5x21 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788365341679
Jadłonomia. Kuchnia roślinna.100 przepisów... w.3
Cena sugerowana przez wydawcę:
39,90
29,57
Oszczędzasz: 10,33

Opis

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.