Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 Przepisów ...
-24%

Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 Przepisów ...

Marta Dymek

Wydawnictwo:Dwie Siostry
Autor: Marta Dymek
Liczba stron: 288
Oprawa: twarda
Rok wydania w Polsce: 2014
Format: 22x28 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788363696184
Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 Przepisów ...
Cena sugerowana przez wydawcę:
69,00
52,44
Oszczędzasz: 16,56

Opis

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.