Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów w.2017
-26%

Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów w.2017

Marta Dymek

Wydawnictwo:Dwie Siostry
Autor: Marta Dymek
Liczba stron: 282
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2017
Format: 17x21,5 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788363696351
Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów w.2017
Cena sugerowana przez wydawcę:
49,90
36,72
Oszczędzasz: 13,18

Opis

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.