Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu
-4%

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Hanna Kunachowicz , Irena Nadolna , Beata Przygoda , Halina Turlejska

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Hanna Kunachowicz , Irena Nadolna , Beata Przygoda , Halina Turlejska
Liczba stron: 336
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788302134814
EAN:9788302134814
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu
Cena sugerowana przez wydawcę:
78,00
74,74
Oszczędzasz: 3,26

Opis

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.