Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP
-5%

Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP

Renata Szajna

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Renata Szajna
Liczba stron: 504
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 17x24 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302150395
Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
65,00
61,60
Oszczędzasz: 3,40

Opis

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, systemów obsługi w zakładach gastronomicznych, wyposażenia do obsługi gości, przygotowania pracowników do obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej do obsługi gości, przebiegu obsługi gości w restauracji, metod obsługi gości, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, organizowanie szkoleń i konferencji, organizowanie przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.