Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik technologii żywności
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

Wydawnictwo:Format-AB
Liczba stron: 300
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2012
Format: 17x24 cm
EAN:9788389184375
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
45,78

Opis


Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.