Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik technologii żywności
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
-6%

Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1

Ewa Czarbniecka-Skubina

Wydawnictwo:Format-AB
Autor: Ewa Czarbniecka-Skubina
Liczba stron: 336
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 17.0x24.0 cm
EAN:9788389184368
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Cena sugerowana przez wydawcę:
59,00
55,22
Oszczędzasz: 3,78

Opis

wyd. FORMAT-AB

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.