Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik technologii żywności
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
-6%

Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii

Ewa Czarniecka-Skubina , Dorota Nowak

Wydawnictwo:Format-AB
Autor: Ewa Czarniecka-Skubina , Dorota Nowak
Liczba stron: 360
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2010
Format: 14.8×21.0 cm
EAN:9788389184351
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Cena sugerowana przez wydawcę:
59,00
55,22
Oszczędzasz: 3,78

Opis


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.