Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI T.15
-6%

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI T.15

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:Format-AB
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 212
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2016
Format: 16,5x23,5 cm
EAN:9788389184719
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI T.15
Cena sugerowana przez wydawcę:
38,00
35,57
Oszczędzasz: 2,43

Opis

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach. Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.