Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
-6%

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:Format-AB
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 280
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2018
Format: 16,5x23,5 cm
EAN:9788389184795
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi
Cena sugerowana przez wydawcę:
35,00
32,75
Oszczędzasz: 2,25

Opis

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz.U. z17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w styczniu 2017 roku.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.