Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady
-6%

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady

Wydawnictwo:Format-AB
Liczba stron: 372
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2017
Format: 16,5x23,5x1,7 cm
EAN:9788389184771
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady
Cena sugerowana przez wydawcę:
49,00
45,87
Oszczędzasz: 3,13

Opis

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.