Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
54263101059KS
-12%

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik Technikum, szkoła policealna

Agnieszka Kasperek , Marzanna Kondratowicz

Wydawnictwo:Rea
Autor: Agnieszka Kasperek , Marzanna Kondratowicz
Tłumacz: Monika Rozwarzewska
Liczba stron: 344
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 20.5x29.0cm
ISBN: 9788375443646
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375443646
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik
Cena sugerowana przez wydawcę:
42,60
37,50
Oszczędzasz: 5,10

Opis

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.