Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
-5%

Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP

Agnieszka Kasperek , Marzanna Kondratowicz

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Agnieszka Kasperek , Marzanna Kondratowicz
Liczba stron: 384
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2014
Format: 17,6x25 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302147364
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
52,90
50,14
Oszczędzasz: 2,76

Opis

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.