Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
-27%

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021

Bernhard Gahm

Wydawnictwo:Rea
Autor: Bernhard Gahm
Liczba stron: 136
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2021
Format: 235x165 mm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788379935062
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
Cena sugerowana przez wydawcę:
24,90
18,06
Oszczędzasz: 6,84

Opis

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.