Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) REA
-24%

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) REA

Bernhard Gahm

Wydawnictwo:Rea
Autor: Bernhard Gahm
Liczba stron: 128
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2014
Format: 17x23,5 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788379930067
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) REA
Cena sugerowana przez wydawcę:
22,90
17,42
Oszczędzasz: 5,48

Opis


Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.