Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
-26%

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Egon Binder

Wydawnictwo:Multico
Autor: Egon Binder
Liczba stron: 120
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2022
Format: 190x130 mm
EAN:9788377636152
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,90
22,00
Oszczędzasz: 7,90

Opis

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.