Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
41326300207KS
-24%

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Egon Binder

Wydawnictwo:Multico
Autor: Egon Binder
Tłumacz: Adam Grabowski
Liczba stron: 120
Tytuł oryginału: RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Seria wydawnicza: ZRÓB TO SAM
Język oryginału: niemiecki
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 21.0x29.6cm
ISBN: 8370734413
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788370734411
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Cena sugerowana przez wydawcę:
25,00
19,02
Oszczędzasz: 5,98

Opis

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.