Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik technologii żywności
53180902509KS
-0%

Technologia i towaroznawstwo podręcznik Technikum

Urszula Łatka

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Urszula Łatka
Tłumacz: Grzegorz Ostrowski
Liczba stron: 144
Rok wydania w Polsce: 1998
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788302087844
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302087844
Technologia i towaroznawstwo podręcznik
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,20
29,07
Oszczędzasz: 0,13

Opis

Podręcznik jest przeznaczony do nauki technologii i towaroznawstwa na poziomie technikum. Zawiera wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim podstawy normalizacji, systemy zapewnienia jakości oraz zasady certyfikacji i akredytacji w Polsce i na świecie. Zapoznaje on ucznia z prawami i obowiązkami konsumenta i sprzedawcy oraz z gospodarką opakowaniową, zasadami transportu i magazynowania, metodami przedłużania wartości użytkowej towarów oraz z właściwościami towarów (w tym produktów spożywczych).


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.