Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaKucharz
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2
-12%

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej

Wydawnictwo:Rea
Liczba stron: 280
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2008
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788371419805
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788371419805
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2
Cena sugerowana przez wydawcę:
44,10
38,72
Oszczędzasz: 5,38

Opis

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.