Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik technologii żywności
31817901059KS
-24%

Technologia gastronomiczna 2

Ulrike Arens-Azevedo

Wydawnictwo:Rea
Autor: Ulrike Arens-Azevedo
Tłumacz: Lucyna Targosz
Liczba stron: 160
Rok wydania w Polsce: 2010
Format: 20.0x28.0cm
ISBN: 8371411189
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788371411182
Technologia gastronomiczna 2
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,00
22,14
Oszczędzasz: 6,86

Opis

znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja-zastosowanie, zakup, przechowywanie, receptury.


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.