Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaKelner
Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.4
-18%

Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.4

Aldona Janasik , Dorota Zarczuk

Wydawnictwo:CeDeWu
Autor: Aldona Janasik , Dorota Zarczuk
Liczba stron: 234
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 119,5 x 54 x 55 (cm)
EAN:9788381027052
Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.4
Cena sugerowana przez wydawcę:
50,00
40,95
Oszczędzasz: 9,05

Opis

Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera. Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej. Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta Typologie klientów i zasady ich obsługi Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach Wskazówki dla menedżerów sali Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.