Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiKulinaria
Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem
-18%

Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem

Aldona Janasik , Dorota Zarczuk

Wydawnictwo:CeDeWu
Autor: Aldona Janasik , Dorota Zarczuk
Liczba stron: 233
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2017
Format: 14,3x20,9 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788381020183
Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem
Cena sugerowana przez wydawcę:
52,00
42,58
Oszczędzasz: 9,42

Opis

Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.
Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.
- Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności
- Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
- Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
- Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
- Typologie klientów i zasady ich obsługi
- Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
- Wskazówki dla menedżerów sali
- Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
- Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.