Opis
Czy każdy z nas może zostać różdżkarzem? Właściwie tak! Jeśli Twój umysł będzie otwarty na rady zawarte w tej książce, to odkryjesz swoje zdolności radiestezyjne i nauczysz się, jak być dobrym radiestetą. Richard Webster, autor poradnika, wprowadzi Cię w fascynujący świat różdżkarstwa. Wyjaśni, na czym polega radiestezja, zapozna Cię z narzędziami pracy różdżkarza oraz metodami, które będzie można wykorzystać w wielu dziedzinach życia. Zajmując się tą niezwykłą sztuką, możesz służyć pomocą innym - szukać wody, złota i różnych potrzebnych rzeczy. Możesz odnajdywać zguby i pomagać w osiąganiu pełnego zdrowia, szczęścia i dobrobytu.
Inne tego autora
Zamieszczone przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany deser czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz--Klein, autorka tekstu, odsłania przed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej. Doradza, jak - zgodnie z zaleceniami Diety Funkcjonalnej Lecha Tkaczyka - uatrakcyjnić każdy obiad i czego dodać do potraw, aby zyskały one ciekawy i głęboki smak. Ponadto przekonuje do kreatyw...
13,72 zł
16,50 zł
Oszczędzasz: 2,78 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Książka przeznaczona jest dla wszystkich, którzy chcą zapobiec widocznym skutkom upływającego czasu, gdyż stanowi kompendium wiedzy o pielęgnacji twarzy. Są w niej zawarte informacje o nowoczesnych kosmetykach i preparatach, które można przygotować w domu, a także o zabiegach odmładzających. ...
21,34 zł
29,00 zł
Oszczędzasz: 7,66 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Czy lubicie potrawy o wyjątkowej prostocie i niezapomnianym smaku? Jeśli tak, to dobrze trafiliście. Trzymacie w ręce książkę autorstwa Barbary Jakimowicz-Klien, która w niezwykle prosty i przystępny sposób przybliża nam jedną z ciekawszych kuchni w Polsce, kuchnię wielkopolską. W książce znalazły się przepisy zarówno na potrawy codzienne, jak i te przygotowane z okazji świąt i ważnych uroczystości. Są to przede wszystkim przepisy na potrawy charakterystyczne dla tradycyjnej kuchni wielkopolskie...
88,32 zł
120,00 zł
Oszczędzasz: 31,68 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Książka opisująca dolegliwości ludzi trapionych chorobą miażdżycy. Książka posiada znakomite przepisy obniżające dolegliwości miażdzycy, wysokiego ciśnienia. Jedna z najlepszych tego typu książek na rynku książki w Polsce. Zapraszam do lektury....
21,35 zł
29,00 zł
Oszczędzasz: 7,65 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
25,75 zł
35,00 zł
Oszczędzasz: 9,25 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Kołduny, rosolnik, szpekuchy, bliny, miód żmudzki... Iluż z nas z serdeczną łezką w oku wspomina ich smak i cudowny aromat? Dla iluż z nas z kolei to w zasadzie nic nieznaczące słowa? I dla jednych, a tym bardziej i dla drugich Wydawnictwo ASTRUM przygotowało kolejną pozycję z cieszącej się dużą popularnością serii "Dietetyk Lech Tkaczyk poleca". "Kuchnia kresowa" Barbary Jakimowicz-Klein to wspaniały przewodnik po kulinarnym świecie dawnych polskich Kresów. Dzięki zawartym w nim recepturom zaró...
25,75 zł
29,00 zł
Oszczędzasz: 3,25 zł
Cena sugerowana przez wydawcę