Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiKulinaria
Polska kuchnia regionalna
-12%

Polska kuchnia regionalna

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:Olesiejuk Sp. z o.o.
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 224
Oprawa: twarda
Rok wydania w Polsce: 2018
Format: 18,5x24,5 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788327477712
Polska kuchnia regionalna
Cena sugerowana przez wydawcę:
24,99
22,10
Oszczędzasz: 2,89

Opis

Czy próbowaliście kiedyś zrazów po warszawsku, śledzia po kaszubsku czy warmińskich pierożków zwanych dzyndzałkami?
Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski oraz Kresów, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Kuchnia regionalna oparta jest na prostych składnikach, dostępnych na miejscu, u lokalnych dostawców.
Jest to także kuchnia zgodna z rytmem pór roku, w pełni wykorzystująca smakowe i zdrowotne walory produktów sezonowych zwłaszcza takich, z których Polska naprawdę może być dumna, jak jabłka czy śliwki.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.