Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża turystyczno-hotelarskaTechnik hotelarstwa
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2
-4%

Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2

Danuta Witrykus , Grzegorz Wolak

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Danuta Witrykus , Grzegorz Wolak
Liczba stron: 480
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 17x24 cm
EAN:9788302150432
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2
Cena sugerowana przez wydawcę:
58,50
56,06
Oszczędzasz: 2,44

Opis

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.