Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża turystyczno-hotelarskaTechnik hotelarstwa
48222601059KS
-15%

Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

Joanna Duda , Sebastian Krzywda

Wydawnictwo:Rea
Autor: Joanna Duda , Sebastian Krzywda
Tłumacz: Anna Fierla
Liczba stron: 128
Rok wydania w Polsce: 2009
Format: 12.5x19.5cm
ISBN: 9788375440164
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375440164
Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,20
24,84
Oszczędzasz: 4,36

Opis

W części drugiej znajdują się opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i napojów oraz organizacji różnych przyjęć. Zaprezentowano też szczegółowe usługi związane z gastronomią w obiektach hotelarskich.


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.