Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Kuchnia polska na cztery pory roku
-25%

Kuchnia polska na cztery pory roku

Marta Krawczyk

Wydawnictwo:SBM
Autor: Marta Krawczyk
Liczba stron: 240
Oprawa: twarda
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 16.5x24.0cm
ISBN: 9788378453543
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788378453543
Kuchnia polska na cztery pory roku
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,95
22,47
Oszczędzasz: 7,48

Opis

Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy – mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.