Szukaj Szukaj
Cosiewydaje.plBaza autorówAnita Raszka

Anita Raszka

Książki autora Anita Raszka

Kuchnia koreańska? Powiesz: wiem, to przecież kimchi! Masz rację, ale chociaż kiszona na ostro kapusta (zwana u nas pekińską) jest obok bap, czyli ryżu sercem koreańskiego menu, to kuchnia tego narodu kusi wieloma innymi smakami, aromatami i kolorami. To ostrość intensywnie czerwonej pasty gochujang z koreańskiej papryczki chili, słodycz syropu ssal jocheong z brązowego ryżu, słony smak doenjang pasty z sfermentowanej soi i zalewy solnej. To kuchnia dobra dla mięsożerców wielbicieli aromatyc...
29,43  39,99 
Cena sugerowana przez wydawcę
Oszczędzasz: 10,56 
Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.