Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiZdrowie i uroda
Gluten na widelcu
-32%

Gluten na widelcu

Rory Jones

Wydawnictwo:Galaktyka
Autor: Rory Jones
Liczba stron: 300
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2016
Format: 15,8x24 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375795516
Gluten na widelcu
Cena sugerowana przez wydawcę:
42,90
29,12
Oszczędzasz: 13,78

Opis

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.
Książka Gluten na widelcu :
przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Opinie

Inne tego autora

Kupujący ten produkt kupili także:

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.