Szukaj Szukaj
SZKOŁA I EDUKACJAPodręczniki akademickieChemia
Chemia żywności T.1 w.2015
-28%

Chemia żywności T.1 w.2015

Hanna Staroszczyk

Wydawnictwo:WNT
Autor: Hanna Staroszczyk
Liczba stron: 400
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 16,5x23,8 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788379262427
Chemia żywności T.1 w.2015
Cena sugerowana przez wydawcę:
75,00
54,00
Oszczędzasz: 21,00

Opis

W tomie 1 omówiono:
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.