Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1 cz.1 REA-WSiP
-4%

Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1 cz.1 REA-WSiP

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 248
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 17x24 cm
EAN:9788302152580
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1 cz.1 REA-WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
60,70
58,17
Oszczędzasz: 2,53

Opis

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.