Szukaj Szukaj
SZKOŁA I EDUKACJAPodręczniki akademickieTechnologia żywności
54519201644KS
-15%

Zarządzanie jakością żywności Systemy, koncepcje, instrumenty

Małgorzata Wiśniewska , Ewa Malinowska

Wydawnictwo:Difin
Autor: Małgorzata Wiśniewska , Ewa Malinowska
Tłumacz: Antosiewicz Maciej
Liczba stron: 390
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 17.5x23.0cm
ISBN: 9788376415048
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788376415048
Zarządzanie jakością żywności
Cena sugerowana przez wydawcę:
59,00
49,90
Oszczędzasz: 9,10

Opis

Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.