Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Wyposażenie techniczne zakładów. Kucharz małej gastronomii
-13%

Wyposażenie techniczne zakładów. Kucharz małej gastronomii

Wiesława Grzesińska

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Wiesława Grzesińska
Liczba stron: 144
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2005
Format: 16.5x23.5cm
ISBN: 8302091782
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302091780
Wyposażenie techniczne zakładów. Kucharz małej gastronomii
Cena sugerowana przez wydawcę:
34,40
30,07
Oszczędzasz: 4,33

Opis

Podręcznik zawiera wiedzę z zakresu wyposażenia zakładów gastronomicznych w urządzenia do obróbki mechanicznej i cieplnej, urządzenia chłodnicze i do dystrybucji napojów oraz aparaty do mycia naczyć, urządzenia do transportu wewnętrznego oraz sprzęt pomocniczy. Omówiono podstawowe instalacje, materiały konstrukcyjne oraz aspekty higieniczne maszyn i urządzeń. Ostatni rozdział poświęcono podstawowym zagadnieniom związanym z projektowaniem zakładów gastronomicznych.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.