Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomiczna
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik
-12%

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa

Barbara Zielonka

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Barbara Zielonka
Liczba stron: 248
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2012
Format: 16.5x23.5cm
ISBN: 9788302140778
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302140778
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik
Cena sugerowana przez wydawcę:
40,30
35,64
Oszczędzasz: 4,66

Opis

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz małej gastronomii”. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.

Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.