Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Wędzenie dla smakoszy
-24%

Wędzenie dla smakoszy

Wydawnictwo:Rea
Liczba stron: 128
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2017
Format: 16,5x23,5x0,8 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788379932825
Wędzenie dla smakoszy
Cena sugerowana przez wydawcę:
34,90
26,55
Oszczędzasz: 8,35

Opis

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowy smak mogą mieć również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Wędzić można tylko w wędzarni? Nic podobnego! Można także na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku czy nawet w puszce po ciastkach Tym, którzy nie boją się eksperymentować, autorka niniejszego poradnika prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia.

Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco
Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić
Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.