Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
48619900207KS
-26%

Wędliny wędzonki szynki kiełbasy z wieprzowiny wołowiny dziczyzny i drobiu

Franz Siegfried Wagner

Wydawnictwo:Multico
Autor: Franz Siegfried Wagner
Tłumacz: Jerzy Wocial
Liczba stron: 136
Oprawa: do publikacji dołączona płyta CD
Język oryginału: niemiecki
Rok wydania w Polsce: 2009
Format: 21.0x21.0cm
ISBN: 9788370737665
EAN:9788370737665
Wędliny wędzonki szynki kiełbasy z wieprzowiny wołowiny dziczyzny i drobiu
Cena sugerowana przez wydawcę:
35,00
25,75
Oszczędzasz: 9,25

Opis

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. • Jakie mięso wybrać na domowe wyroby • Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę • Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe • 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.