Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomiczna
Vademecum żywienia człowieka
-16%

Vademecum żywienia człowieka

Wydawnictwo:Medyk
Liczba stron: 108
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2016
Format: 16,5x23,5 cm
EAN:9788364045455
Vademecum żywienia człowieka
Cena sugerowana przez wydawcę:
30,00
25,27
Oszczędzasz: 4,73

Opis

Vademecum żywienia człowieka to wyjątkowa publikacja przedstawiająca w bardzo syntetyczny sposób podstawową wiedzę z zakresu żywienia człowieka.
Większość treści jest ujęta w formie tabel i rycin, co ułatwia przyswajanie wiedzy. Książka ta została napisana z myślą o tych, którzy chcą szybko odnaleźć i usystematyzować niezbędne wiadomości.
Warto ją polecić uczniom szkół gastronomicznych (technik żywienia i usług gastronomicznych, kelner, technik technologii żywności, ale także kucharz i inne spokrewnione zawody), osobom przygotowującym się do olimpiad, np. Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych czy Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności, jak też słuchaczom studiów wyższych medycznych i związanych z żywieniem.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.