Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża turystyczno-hotelarskaTechnik hotelarstwa
Usługi żywieniowe w hotelarstwie
-4%

Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 248
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788302136344
EAN:9788302136344
Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Cena sugerowana przez wydawcę:
70,90
67,94
Oszczędzasz: 2,96

Opis

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.